Buurtrestaurant

Corona update 4 september:
Het buurtrestaurant gaat voorlopig nog niet open. Door alle omstandigheden kunnen we niet iedereen een eerlijke kans geven om mee te doen.
Voor tips over het tegengaan van het Coronavirus kunt u kijken op de website van het RIVM.

Al 10 jaar organiseren we een buurtrestaurant in wijkcentrum 'Het Palet'.
Ongeveer eens in de twee weken, op vrijdagavond, is er de gelegenheid om gezellig bij elkaar te komen. Elkaar ontmoeten in een laagdrempelige sfeer.
Iedereen is welkom. Maar je moet wel vooraf reserveren, want er is beperkt plaats. vol = vol.
De maaltijden zijn altijd een verrassing. Verwacht geen culinaire hoogstandjes, we zijn vrijwilligers, geen sterrenkoks! We doen ons best om de maaltijden lekker en gezond te houden, passend bij het seizoen. Suggesties zijn altijd welkom. We maken alles vers, en houden er ook rekening mee als u een allergie heeft.
De maaltijd, inlcusief alles (dus ook drankjes), kost € 6,50 per persoon. (Alleen contant betalen.)

Vrijwilliger gezocht
Het is best veel werk om dit te organiseren. Hulp is welkom.
Wij zoeken verantwoordelijke, serieuze vrijwilligers die af en toe willen helpen.
De taken zijn onder andere: gasten ontvangen, tafels dekken, koken, opscheppen, drankjes serveren, en achteraf de troep opruimen.
Onze bezoekers zijn overwegend oudere mensen, het is fijn als je hier ervaring mee hebt.
Lijkt dit je leuk? Je moet beschikbaar zijn op vrijdagmiddag en -avond, tussen ongeveer 14:00 en 20:00.
Als je komt helpen, dan rekenen we op je komst! Neem contact op voor meer informatie.

Data buurtrestaurant:
Buurtrestaurant ‘k ZIEjeZO is geopend vanaf 17:00
Op iedere vrijdag in de oneven weken (onder voorbehoud)
Datums in 2020:

Wijkcentrum Het Palet,
Rembrandtlaan, Krimpen aan den IJssel
Tijdig aanmelden, vol = vol
Voor meer informatie of aanmelden: Contact

Maaltijd aan huis

Ben je even niet in staat om zelf te koken. Maar wil je toch een voordelige, verse en gezonde maaltijd?
Elke week op maandag en woensdag bezorgt buurtrestaurant ‘k ZIEjeZO aan huis!
Bezorgd tussen 17.00 en 18.00 uur.
Neem even contact op als u interesse hebt in een maaltijd aan huis